Een winkel vol talent

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag
Winkel: 10.00 – 17.00 uur
Brengpunt: 10.00 – 17.00 uur

Adres

Euroweg 23
Amersfoort
Bekijk op kaart

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Acht+ meerwarenhuis
is een kringloop warenhuis met een bijzonder concept.

Meerwarenhuis?

Acht+ ziet meerwaarde in mensen en producten.
Zo worden tweedehands artikelen ingezameld en opgepoetst voor een nieuw leven. Dit wordt gedaan door mbo-studenten, die zo meer waarde aan hun toekomst geven.
Daarom Acht+ Meerwarenhuis. Kringlopen met een plus dus.

Klantgerichtheid vinden wij belangrijk

Het hoort bij ons leerproces. Heeft u tips ter verbetering van onze service? Vertel het aan onze instructeurs, met uw tips kunnen wij ons blijven verbeteren.

Doel

Het doel van Acht+ is het bieden van een contextrijke leeromgeving voor studenten van MBO Amersfoort. Dit realiseert Acht+ door het inzamelen, sorteren, schoonmaken, upcyclen en verkopen van tweedehands artikelen.

Samenwerking met MBO Amersfoort

MBO Amersfoort wil haar Entreestudenten voor een deel in de praktijk opleiden. De ervaring leert dat dit goed bij hen past. MBO Amersfoort heeft diverse vormen van Onderwijs-in-bedrijf bedrijven. Stichting Acht+ Amersfoort is een van deze onderwijs-in-bedrijf vormen. MBO Amersfoort en stichting Acht+ Amersfoort hebben een langdurige samenwerkingsrelatie.

Partners

Naast MBO Amersfoort werkt Acht+ Meerwarenhuis graag samen met andere partners die dit onderwijs-in-bedrijf concept een warm hart toe dragen. Dit kan op velerlei manieren.
Samenwerkingspartners van stichting Acht+ Amersfoort zijn, bijvoorbeeld:

ACHT+ is partner van kringloop033

Kringloop033 is een samenwerkingsverband van lokale kringloopbedrijvigheid.
Kringloop033 wil een optimale bijdrage leveren aan het doel ‘afvalloze stad’ van gemeente Amersfoort. De werkzaamheden bestaan uit hergebruiken, upcyclen en recyclen van gebruikte goederen. Kringloop033-partners zijn sociale bedrijven waar nieuwe kansen voor mensen worden gecreëerd. Aangesloten partners zijn lid van de Branchevereniging Kringloopbedrijven.

Jaaroverzicht

Op deze pagina heeft u meer over onze doelstellingen kunnen lezen. Bent u benieuwd wat die doelstellingen nu concreet betekenen op het gebied van ‘Mens, Milieu en Maatschappij’? Klik dan op het jaartal voor ons jaaroverzicht.

2020 – 20212022

Acht+ Meerwarenhuis heeft 100% Kringloopkeurmerk

Het 100% Kringloopkeurmerk garandeert dat Acht+:
+ een 100% sociale onderneming is,
+ een werkplek voor iedereen biedt,
+ milieuvriendelijk is,
+ 100 % professioneel is.